collapse

* Member Info

 
 
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

* Like Us on Facebook

* Support Weenie!

Shop on Amazon using these search boxes and Weenie earns a small commission:
USA
Search Now:
In Association with Amazon

United Kingdom
Search Now:
In Association with Amazon

Canada
Search Now:
In Association with Amazon

* Weenie's CD!

Anybody singing the blues is in a deep pit yelling for help - Mahalia Jackson

Author Topic: Forum Upgrade  (Read 5852 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Slack

  • Administrator
  • Member
  • Posts: 8782
Forum Upgrade
« on: July 04, 2005, 07:14:56 PM »
Upgraded the forum software this evening from 1.03 to 1.1pBeta3.  Also upgraded the "bridging" software (which ties SMF, the forum to Mambo, the content manager).  Who cares?  Right, just keep your eyes peeled for any errors. ;)

Thanks,
slack

Offline dj

  • Global Moderator
  • Member
  • Posts: 2615
  • Howdy!
Re: Forum Upgrade
« Reply #1 on: July 05, 2005, 03:24:06 AM »
Not an error, but I miss the "Unread Posts" subhead under the Forum link on the left side of the page.  Is it possible to bring that back?

Offline a2tom

  • Member
  • Posts: 347
  • stickman's got 'em
Re: Forum Upgrade
« Reply #2 on: July 05, 2005, 05:41:31 AM »
Me too!  One of the most useful features...

tom

Offline Slack

  • Administrator
  • Member
  • Posts: 8782
Re: Forum Upgrade
« Reply #3 on: July 05, 2005, 07:05:09 AM »
Right - wonder what happened to it?!  There is a "Show Unread posts..." under the login form to use while I get things fixed.

Thanks for the heads up.

Offline Johnm

  • Global Moderator
  • Member
  • Posts: 10412
    • johnmillerguitar.com
Re: Forum Upgrade
« Reply #4 on: July 05, 2005, 07:45:45 AM »
Hi John D.,
I think all that may be needed to get the "show unread posts" sign back is for people to re-log on.  Last night, after you had done the upgrade, I came to the site and missed that button.  I was going to send a message to tell you it was gone, and was informed that I needed to log on to send a personal message.  Once I logged on, I got the function back.  The same thing may work for other folks.  I think somehow or other the upgrade erased permanent log-ons.
All best,
Johnm

Offline Slack

  • Administrator
  • Member
  • Posts: 8782
Re: Forum Upgrade
« Reply #5 on: July 05, 2005, 08:16:12 AM »
Hi John,

I've added back in the "Unread Posts" under the Forum menu option - so all should see this now after they logon. 

And you are right, folks that were logged in "forever" will need to log back in.

thanks!,
slack

Offline GhostRider

  • Member
  • Posts: 1263
  • That'll never happen no more!
Re: Forum Upgrade
« Reply #6 on: July 05, 2005, 09:51:08 AM »
Uncle John:

I miss the Members Map. Whatever became of it?

Alex

Offline Slack

  • Administrator
  • Member
  • Posts: 8782
Re: Forum Upgrade
« Reply #7 on: July 05, 2005, 10:06:17 AM »
Quote
I miss the Members Map. Whatever became of it?

Hi Alex, I do too.

At the risk of telling you more than you want to know. :D The Members Map is poorly supported.... it has not been updated since last November.  So the problem is, since this is a modification of the forum software ---  that when the forum is upgraded it most often breaks any modifications made to the forum.  So, my philosophy is that a modification, even the beloved Member Map, should not hold us back from upgrading the forum - which is a major component of the website.  I always keep my eye peeled for an improved or upgraded Member Map and I still keep the exisitng database of "pins" and locations - but again the history of that SMF modification has been poor (these darn kid programmers act so irresponsibly! ;) ).  What I'd like to find is a Mambo component that offers a similar thrill as it is much easier to maintain Mambo modifications.    I'll keep looking.

Cheers,
slack

Offline Rivers

  • Tech Support
  • Member
  • Posts: 6891
Re: Forum Upgrade
« Reply #8 on: July 05, 2005, 12:46:08 PM »
I had to re-log-in again. Using Firefox I tried my pasword, wouldn't work, changed p/w, still no dice, get message "check your cookie settings". Can log in using IE6 though.

Offline Slack

  • Administrator
  • Member
  • Posts: 8782
Re: Forum Upgrade
« Reply #9 on: July 05, 2005, 12:51:28 PM »
I had to re-log-in again. Using Firefox I tried my pasword, wouldn't work, changed p/w, still no dice, get message "check your cookie settings". Can log in using IE6 though.

You might try deleting your WC cookies in Firefox.

Cheers,
slack

Offline a2tom

  • Member
  • Posts: 347
  • stickman's got 'em
Re: Forum Upgrade
« Reply #10 on: July 05, 2005, 01:13:06 PM »
I too was having no luck logging on using Firefox, but deleted my WC cookies as suggested and then was able to log on no problem.  As said, never had a problem with IE.

tom

Offline waxwing

  • Member
  • Posts: 2512
    • Wax's YouTube Channel
Re: Forum Upgrade
« Reply #11 on: July 05, 2005, 02:26:15 PM »
Actually, I noticed a few days ago that I could not log out on my laptop, but could on my desktop? Or I may have been partially logged out as the lower member menu was gone as was the unread posts link under the forum link. However I still had a logout box with show unread posts link. That seems to have been corrected by the upgrade, but now, whenever I try to use my back button to go to the unread posts page, I get asked to log in again, with a message stating that only members can view that page? But if I scroll back up to the top of the page and use the link, no problem. Using Safari AYK.

All for now.
John C,
"People who say it cannot be done should not interrupt those who are doing it."
George Bernard Shaw

http://www.youtube.com/user/WaxwingJohn
https://www.facebook.com/WaxwingJohn

Willie Brown's Liquor at CD Baby

Offline Slack

  • Administrator
  • Member
  • Posts: 8782
Re: Forum Upgrade
« Reply #12 on: July 05, 2005, 02:31:11 PM »
Hi JohnC,

These are cookie problems - try deleting your WC Safari cookies and see if that helps.  Also interested to see if the upgrade fixed the "new" button problem you were having.

Cheers,
slack

Offline waxwing

  • Member
  • Posts: 2512
    • Wax's YouTube Channel
Re: Forum Upgrade
« Reply #13 on: July 05, 2005, 04:33:48 PM »
Deleted all WC cookies, twice, still going to Log In page (both content area and right column) only when using back button to "unread posts since last visit", not, for instance when I use it to go back to "all unread posts".

Blue "new" buttons still not working consistently. I also noticed a "last post" button failing (on this thread).

Am I the only one in Safari having these issues?

All for now.
John C.
"People who say it cannot be done should not interrupt those who are doing it."
George Bernard Shaw

http://www.youtube.com/user/WaxwingJohn
https://www.facebook.com/WaxwingJohn

Willie Brown's Liquor at CD Baby

Offline waxwing

  • Member
  • Posts: 2512
    • Wax's YouTube Channel
Re: Forum Upgrade
« Reply #14 on: July 05, 2005, 04:38:37 PM »
OK, just checked. Blue "new" buttons, "last post" icon buttons, and links in Recent Posts, all hanging at top of page. I'll check later on my desktop.

All for now.
John C.
"People who say it cannot be done should not interrupt those who are doing it."
George Bernard Shaw

http://www.youtube.com/user/WaxwingJohn
https://www.facebook.com/WaxwingJohn

Willie Brown's Liquor at CD Baby

Tags: